2023 Mendigorria - Navarra ( Spanje)

Camping El Molino

Ecotoerisme is een toeristische activiteit die plaatsvindt in de omgeving zonder schade toe te brengen aan de natuur. Het is een manier van reizen die de ontwikkeling van het toerisme probeert te verenigen met ecologie. Op onze camping hebben we een sterke betrokkenheid bij het milieu, omdat we hernieuwbare energiesystemen zoals zonnepanelen of pellets gebruiken en we composteren en recyclen al het afval.

We proberen ook lokale sporten te promoten, aan te moedigen in elk van de activiteiten die we organiseren, het voetbalteam van onze stad te sponsoren en alle sporten en duurzame initiatieven te ondersteunen die in het gebied worden ontwikkeld.

Natuurlijk is het voedsel van de aarde erg belangrijk voor ons en we doen er alles aan om het te promoten. Elk jaar vieren we een van de belangrijkste beurzen van biologische producten in Navarra, de ecologische beurs van MendigorrĂ­a. Zoals u kunt zien, probeert de filosofie van ons bedrijf zoveel mogelijk zorg te dragen voor het natuurlijke, biologische voedsel en de lokale ontwikkeling.

Op de camping hebben we een groot gebied met staanplaatsen voor tenten en campers. Het zijn gebieden met gratis Wi-Fi en omgeven door vegetatie, waar acacia's en bananenbomen veel schaduw bieden aan onze klanten.

bron www.campingelmolino.com