AZIE

Azië is het grootste werelddeel op de planeet Aarde. Aan de westkant grenst het aan Europa en Afrika, in het noorden aan de Noordelijke IJszee, in het oosten en zuidoosten aan de Grote Oceaan en in het zuiden aan de Indische Oceaan. In het jaar 2006 telde het continent circa 3,97 miljard inwoners, ofwel 61% van de totale wereldbevolking (6,5 miljard). Azië, met een oppervlakte van 43.810.000 km², bedekt 8,6% van de totale oppervlakte van de Aarde en 29,4% van de totale landoppervlakte. Cultureel is Azië erg heterogeen samengesteld.

bron www.wikipedia.org
2015 Phi Phi-eilanden (Thailand)

2015 Phi Phi-eilanden (Thailand)

de Phi Phi-eilanden zijn ook goed te bezoeken tijdens een georganiseerde boottocht. Je hebt tijdens de dag ook nog de tijd om te zwemmen en aan het strand te genieten van het weer en uitzicht.

2015 Phang Nga Bay (Thailand)

2015 Phang Nga Bay (Thailand)

Tijdens een groepsreis De Zuidelijke Parels werd ook Phang Nga Bay aangedaan. Deze is bekend door het James Bond eiland.

2015 ko Samui (Thailand)

2015 ko Samui (Thailand)

Na een rondreis van twee weken in het zuidelijk deel van Thailand hebben we een week op Ko Samui verbleven. We hebben op 1 dag een eiland toer gedaan en voor de rest lekker rustig aangedaan bij het

2015 Khao Sok (Thailand)

2015 Khao Sok (Thailand)

Khao Sok was ook een mooie omgeving om te verblijven. Er zijn genoeg activiteiten te doen en de natuur is echt de moeite waard.

2015 Floating Market (Thailand)

2015 Floating Market (Thailand)

Tijdens onze rondreis gingen we vanuit Bangkok naar een Floating Market. Ondanks dat het heel toeristisch is was het de moeite waard.

2015 Fietsen in Bangkok (Thailand)

2015 Fietsen in Bangkok (Thailand)

In Bangkok hebben we bij Ko van Kessel de fietstocht geboekt. Op een leuke en veilige manier kom je door straatje waar je anders niet zou komen. Een aanrader zeker doen als je in Bnagkok bent.

2015 Cheow Lan Lake (Thailand)

2015 Cheow Lan Lake (Thailand)

In Thailand een dagtocht naar het Cheow Lan Lake gemaakt. Een mooie natuur en locatie om te relaxen. Zeker een aanrader als je in de buurt mocht zijn. Top.

2015 Bangkok

2015 Bangkok

Voor een rondreis Zuidelijke Parels Thailand naar Bangkok gevlogen. Als je er voor de eerste keer bent moet je natuurlijk in korte tijd zoveel mogelijk zien.